Voetbal CASTROL EDGE – SUPPORTING FOOTBALL ON THE WORLD STAGE

Van de UEFA EURO 2008™ tot de 2014 FIFA World Cup™ en verder... Castrol deelt jouw passie voor voetbal en sponsort dan ook de grootste voetbal toernooien ter wereld.

Het begon allemaal met de officiële sponsoring van UEFA EURO 2008™, en sindsdien hebben we de 2009 FIFA Confederations Cup™, 2010 FIFA World Cup™ en de UEFA EURO 2012™ gesponsort

 

2011 FIFA WORLD CUP™ & UEFA EURO 2012™

Onze sponsoring van de 2010 FIFA World Cup™ in Zuid Afrika en de UEFA EURO 2012™ in Polen en Ukraine waren de grootste uit onze geschiedenis, waardoor we deel uitmaakten van deze 2 mega events en de opwinding met de fans, de spelers en de legendes van het spel konden delen.

Via onze sponsoring hebben we geprobeerd een nieuw perspectief te bieden in het spel. Hiervoor hebben we onze expertise in technologie & analyse gebruikt, waardoor we een uniek inzicht konden bieden in de voetbal performance.

De Castrol Rankings, Challenge Ronaldo, Castrol Predictor en Castrol Index zijn enkele van de initiatieven die gelanceerd werden rond de 2010 FIFA World Cup™ campagne.

Voor UEFA EURO 2012™ ontwikkelden we de Live Match Calculator, Tournament Planner en de Team Hubs, die onze voorspellingen rond elk team toonden

Robben

DE TOEKOMST

Castrol Edge is officiële sponsor van de  2013 FIFA Confederations Cup en de 2014 FIFA World Cup™ in Brazilië. Zoals bij de vorige toernooien, zullen we ook hier voor unieke inzichten zorgen, waardoor fans op een andere manier van voetbal kunnen genieten.

Germany Vs Spain

Investeren in de toekomst van het voetbal

Onze investeringen in voetbal zijn een ongelooflijk succes gebleken. Met die ervaring zullen we in de toekomst wereldwijd nog nieuwe opportuniteiten kunnen creëren voor ons bedrijf en ons merk.

We gaan voluit voor het voetbal en kijken daarmee uit naar een steeds evoluerende boeiende toekomst.

Olie kiezer Vind de beste olie voor uw auto

Vertel uw vrienden over CastrolEDGE.com

Mon Apr 21 2014 02:17:03 UTC+0000 (UTC)